Dat politieke gedoe…

De dagen rondom kerst is het altijd weer goed om even terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het komende jaar. Wat is er allemaal gebeurd, wat is gewoon balen geweest, wat is leuk geweest en wat zou anders moeten zijn. Goede voornemens maken is niet iets waar ik vervolgens aan doe, maar wel bedenken wat anders zou kunnen in het volgende jaar. De eerste drie maanden wordt het druk, druk op het werk, druk met mijn hobby’s en druk met de politiek. Op 19 maart 2014 hebben we de, voor mij eerste, verkiezingen. Plaats vier op de lijst. Een mooie verkiesbare plaats. Na drie jaar commissielid te zijn geweest ben ik er klaar voor. Op mijn manier, dat wel natuurlijk, maar wel met zin, met energie en met een stuk eerlijkheid. Waar ik aan zal moeten wennen is dat politieke gedoe. Ik wil daar niet aan mee doen. Is het goed, dan is het gewoon goed, ook al hoor je dan bij een andere partij of past het toevallig even niet in het straatje. Ik ben benieuwd hoe dat gaat vallen. Ik wacht het maar gewoon af. Ik wil al mijn lezers fijne kerstdagen toewensen, een goed uiteinde, voorzichtig met vuurwerk en een mooi 2014!