De klok tikt door…

Het viel me op dat ik in november geen blog had geschreven, erg drukke bezigheden en een klok die te snel vooruit ging waren hier ongetwijfeld debet aan… Onwillekeurig moest ik terugdenken aan Pastoor Dictus en de kerk in Hulten. Elk oudjaar vertelde hij: “Als de klok twaalf uur slaat, en je kijkt naar de klok, dan zie je dat hij niet stopt, maar gewoon doorgaat, met dezelfde snelheid… tik… tik… tik…”, aldus de Pastoor. Als ik tegenwoordig naar de klok kijk, dan lijkt het alsof hij steeds sneller gaat draaien. Uren draaien steeds sneller door, dagen gaan steeds sneller voorbij en jaren… Inmiddels staat 2015 alweer voor de deur. Ook in het nieuwe jaar ga ik fris verder met al die zaken die langs komen in onze gemeente. Laat het weten als zaken goed gaan, laat het ook weten als zaken niet goed gaan…